Interim Finance
+31(0)6-2882 3606

Over Azzist

Monique Kleinsmann

Monique Kleinsmann

2013_monique

Monique Kleinsmann is na bijna 20 jaar nog steeds heel enthousiast over haar vak. Geen klus is hetzelfde en de voortdurende ontwikkelingen in het vakgebied maken dat het werk uitdagend en boeiend blijft. En dat is precies hoe ze het graag heeft!

Monique Kleinsmann: “van klanten en opdrachtgevers krijg ik te horen dat ze het prettig vinden dat ik complexe zaken eenvoudig kan uitleggen. Ik heb een hoop kennis en ervaring. Maar als ik dingen niet weet, zal ik het ook aangeven. Die no-nonsense houding past bij mij. Ik mag ook graag creatief zijn in het uitzoeken van fiscale voordelen en het optimaliseren van bedrijfsresultaten, maar wel binnen de grenzen van bestaande wet- en regelgeving. Eerlijkheid en integriteit, daar blijf ik voor staan!”

De afgelopen jaren is Monique als financieel professional nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen in zorginstellingen. Ingegeven door politieke en maatschappelijke ontwikkelingen wordt zorg aan cliënten op andere manieren geleverd dan in het verleden. Dit vraagt om nieuwe manieren van Business en Finance Control. Ook gemeenten hebben daar mee te maken en staan nog aan het begin van dit traject.

Monique Kleinsmann: “ de ontwikkelingen in de zorg hebben verregaande consequenties voor zorginstellingen, gemeenten en niet in de laatste plaats voor de mensen die zorg nodig hebben. Met mijn kennis en expertise kan ik zorginstellingen en gemeenten ondersteunen bij het snel en goed vormgeven van deze veranderingen in de praktijk. Ik vind het mooi dat ik op deze manier (indirect) kwetsbare groepen in de maatschappij van dienst kan zijn.”

Monique is graag betrokken bij complexe, financiële projecten en houdt van het ondernemerschap. Dat is duidelijk terug te vinden in de combinatie van diensten die ze aanbiedt: enerzijds de financiële en fiscale ondersteuning van ondernemers en anderzijds haar specialistische kennis en ervaring die ze op interim basis inzet voor bedrijven, zorginstellingen en overheden.

Enkele klanten aan het woord

Erg prettig en persoonlijk!

Super tevreden!

logo-azzist-O

Azzist

 

  • Hands on mentaliteit
  • Doortastend en kritisch
  • Efficiënt en resultaatgericht
  • Specialistische kennis en ervaring

Vrijblijvend kennismaken met Azzist?